Jan en Jenny

De preview van Jan en Jenny! Vorige week stapten zij in het huwelijksbootje en mocht ik hun grote dag vastleggen. Samen met hun kinderen Ditte en Silvijn, vrienden en familie hadden we een super leuke en relaxte dag! Behalve de ceremonie, die in het gemeentehuis in Sleen was en de fotoshoot (in de bossen vlakbij Schoonoord), vertoefden we de hele dag bij Jan en Jenny achter in de tuin, waar ze de feesttent hadden neergezet. Super chill!!!

Geniet lekker van deze preview, voorlopig even de laatste, want heb vanaf volgende week drie weekjes vakantie! Daarna ben ik er weer met een wedding vanuit Toscane!! Nu al zin!!

Credits

Jurk Jenny – Bruidsmode Charina, Stadskanaal

Pak Jan – Roka, Groningen

 Jurk Ditte – River Island

Pak Silvijn – Van de Belt, De Wijk

Ringen – Juweliers Stijnis, Emmen

Bloemen – Elisha’s Bloemen, Borger

Catering – Jerrink, Hardenberg

Muziek – Condor Drive In, Jan Kootrstra

 

 

terug naar bovendeel op facebook115,116,117,117,114,32,101,101,110,32,109,97,105,108,116,106,101ejtliam nee ruuts

Floris & Anneloes

Vorige week zaterdag mocht ik het huwelijk an Floris en Anneloes vastleggen. Toen ik s’morgens bij Anneloes in Assen begon, was er bij mij sprake van een kleine dejavu. Nog geen jaar geleden stond ik in dezelfde kamer Anneloes’s tweelingzus Marije te fotograferen, die toen in het huwelijksbootje stapte met haar Eric. Zo leuk dat ik er nu weer bij mocht zijn!

Het was een super mooie dag met een prachtige ceremonie in de Havixhorst. Het koperkwintet van de KMK-JWF (Koninklijk Militaire Kapel, Johan Willem Friso) begeleidde de ceremonie, heel bijzonder! Na de ceremonie konden we lekker in de tuin borrelen, waarna het bruidspaar met hun gasten de hele avonden kon genieten van een uitgebreid diner met bijbehorend bierarrangement. Heerlijk om zo met vrienden en familie te proosten en je trouwdag af te sluiten!

Lieve Anneloes en Floris, ik hoop dat jullie net zo hebben genoten op jullie huwelijksreis als op jullie trouwdag! Jullie stonden alleen maar te stralen en te lachen! Bij deze een kleine preview, geniet ervan!

Liefs, Carola.

Credits

Jurk van Anneloes – Covers, Utrecht

Pak van Floris – Van Uffelen, Emmen

Make-up en haar – Kapsalon Nouvau, Assen

Ringen – Edelsmid Atelier Gouman, Bedum

Bloemen – En Bloemen, Borger

Muziek – Het koperkwintet van de KMK-JW

Trouwlocatie (en fotolocatie) – De Havixhorst, De Schiphorst

terug naar bovendeel op facebook115,116,117,117,114,32,101,101,110,32,109,97,105,108,116,106,101ejtliam nee ruuts

Rick & Chantal

Twee weekjes geleden stapte Rick met zijn Chantal in het huwelijksbootje. Het was een super leuke en gezellige dag, te meer omdat Rick mijn achterneefje is en er dus nog meer familie van mij aanwezig was bij wie ik af en aan gezellig kon aanschuiven 🙂 Ook mocht ik de hele dag mee, tot aan het feest, dat als vanouds een heerlijk groot feest was met ruim 200 gasten die de hele avond enorm uit hun dak hebben staan gaan op de muziek van de dj’s van Buurman & Buurman.

Een van de locatie’s van de fotoshoot was de autosloperij waar Rick werkt. Een super stoere locatie waar ik gerust de hele dag m’n gang had kunnen gaan! Maar er moest natuurlijk ook nog getrouwd worden, dus na de shoot op naar het kerkje in Nieuw Dordrecht. De ceremonie werd afgesloten met koffie en taart in de tuin van de ouders van Chantal, waarna we heerlijk hebben gegeten bij Van der Valk in Emmen, waar aansluitend ook het feest was.

Kortom weer een hele leuke wedding en wat heb ik toch een fantastisch beroep! Elke keer weer zo bijzonder om van zo dichtbij een huwelijk te mogen vastleggen… zeker als het om familie gaat! Lieve Rick en Chantal, geniet van deze preview en tot snel!

Credits

Jurk Chanal – Tres Chic, Hengevelde

Pak Rick – Suits en Ties, Hoogeveen

Pakje van Bas – Gemaakt door  Mink (moeder can Chantal)

Bloemen – Leonie Mink (zus van Chantal)

Ringen – Lucardi, Emmen

Foto locatie – Het Oosterse Bos en Autosloperij Gebroeders Prins

Trouwlocatie – Kerkje in Nieuw Dordrecht

Muziek trouwlocatie – De Gebroeders Weggemans

Duiven – Witte duiven van vreugde en verdriet

Feestlocatie – Hotel Van der Valk Emmen

Muziek feestlocatie – Buurman & Buurman

terug naar bovendeel op facebook115,116,117,117,114,32,101,101,110,32,109,97,105,108,116,106,101ejtliam nee ruuts

Edwin & Annicka

Twee oud-leerlingen van mij die in het huwelijksbootje stappen! Hoe leuk is dat!??? (Steeds meer oud-leerlingen weten me te vinden, is heel leuk, ik word oud!!! Nouja, gelukkig maar ook 😉 De gebroeders Renting kon ik me nog wel vaag herinneren. Ik had ze niet in de klas gehad, maar ze vielen wel op als tweeling in school. Annicka heb ik nog wel les gegeven, maar ook toen ik haar weer voor de eerste keer zag (als nagelstyliste bij Het Hoofdkwartier) moest ik toch even weer goed nadenken. Ik ken ze natuurlijk nog van toen ze 13 waren!

Voor diegenen die dat niet wisten, ik heb zelf ook een jaartje bij Het Hoofdkwartier kantoor gehad en heb daar Annicka leren kennen als een spontane, hele lieve en zorgzame, spontane dame …..en klein stresskipje 😉 Gelukkig is daar Edwin, haar rots in de branding! Hoe goed deze twee bij elkaar passen kun je in deze proloog van Daan en Rianne van Pure Films bekijken!

Ik heb alvast een kleine sneakpreview gemaakt van deze twee toppers! En van Sander natuurlijk, hun kleine, stoere mannetje! Enjoy the love!

Credits

Bruidsjurk – Weggemans, Emmen

Pak van Edwin – Van Uffelen, Emmen

Pakje van Sander – WE, Emmen

Haar – Het Hoofdkwartier (Linda Heijnen), Emmen

Make-up – Salon ZIJN (Virgenie Zoon), Emmen

Bloemen – Bloemdesign Maaike, Klazienaveen

Ringen – Siebel Juweliers, Emmen

Ketting – Siebel Juweliers, Emmen

Trouwlocatie – Oude Gemeentehuis, Sleen

Feestlocatie – De Deel, Sleen

Muziek – Moeflons, Dalerveen

terug naar bovendeel op facebook115,116,117,117,114,32,101,101,110,32,109,97,105,108,116,106,101ejtliam nee ruuts

Retropop 2018

Alweer meer dan een week geleden, maar nog kakelvers in het geheugen, Retropop 2018! Dit jaar twee dagen lang en voor mij de vijfde keer alweer! Samen met de harde kern (Bob en Ries) werd ons team dit jaar aangevuld met Marja en Lute (vorig jaar ook al van de partij) en twee de nieuwkomers Theo en Robin. Met zeven man sterk en een mooie taakverdeling voor een ieder, liet Henk (Henk Timmer) ons weer als loslopend wild op het terrein los om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Ik vond het weer geweldig! Persoonlijk vond ik de bands op de kleinere podia echt erg goed dit jaar (Daredevils, Fischer-Z enz). Er waren natuurlijk nog meer fantastische optredens zoals Waylon, Uriah Heep en Chi Coltrane, maar jammergenoeg kon ik me niet opsplitsen 😉 De sfeer was ook fantastisch en weer hadden we geluk met het mooie weer. De extra dag hakte er bij mij wel in die zondag erna, dan kun je mij wel bij elkaar vegen, maar heb het er graag voor over!! Bovendien hadden we het als team super gezellig! Ben ook zeer benieuwd naar de mooie plaatjes van mijn collega’s, want heb in onze groepsapp al heel veel moois voorbij zien komen! Hieronder volgt een kleine selectie van mijn favoriete plaatjes en sfeerbeelden. Hopelijk zijn ze het bekijken waard!

Tot volgend jaar, Retropop 2019!

 

PS: Alle foto’s van Retropop kun je bekijken via deze link!

 

terug naar bovendeel op facebook115,116,117,117,114,32,101,101,110,32,109,97,105,108,116,106,101ejtliam nee ruuts