(Half) A Day In Your Life

Vorig weekend in Meppen: “Maar we zijn niet zo van de foto’s hoor… en twijfelen of het wel wat voor ons is”, zei Marleen. Sjoert: “Kun je wel mijn Corona kilo’s weg fotoshoppen??” Haha nou viel dat laatste reuze mee en ik kon Marleen gerust stellen dat deze fotoshoot heel relaxed zou gaan, niks moet, alles mag! We gingen immers met Suus en Joep marshmallows eten, hoe leuk is dat!

Na de koffie met wat lekkers trokken we met een kruiwagen vol chocolademelk, slagroom, bier en marshmallows naar het stukje land tegenover het huis van Sjoert en Marleen. Wat een heerlijke plek! Bos, voetbalveld, vuurplaats, glijbaan en wipwap, perfecte ingrediënten voor een gezellige middag! 

Terwijl Sjoert het vuur opstookte en een stokje voor de marshmallows regelde, zorgde Marleen voor de chocolademelk en de lekkere warme kleedjes om op te zitten. Heerlijk! Lekker veel slagroom op de chocolademelk! En die warme marshmallows…. Zooo lekker!! Als klap op de vuurpijl kwamen de ouders van Sjoert en Marleen ook nog voorbij. Echt toevallig en ongepland, dat maakte de middag voor Suus en Joep helemaal hartstikke leuk!

Eenmaal weer thuis en een beetje verkleumd, mochten Suus en Joep een uurtje op de iPad… Lekker op de bank en aan tafel, totdat de pizza en de pasta voor de deur stond. Na al die marshmallows en slagroom was daar nog steeds een gaatje voor! Na het eten werd er nog even wat muziek geluisterd en flauw ge-ouwehoert, maar daarna was het toch echt tijd om naar bed te gaan. Eerst nog onder de douche natuurlijk, want we stonken allemaal naar de rook van vanmiddag. 

Sjoert dekte Joep toe, met als kers op de taart nog een verhaaltje om voor te lezen. Nog een dikke kus en knuffel van z’n zus en van mama, waarna hij rap in slaap viel. Moe maar voldaan :)  Suus was nog best wakker en had nog genoeg energie over om in haar dagboek te schrijven alvorens ze onder de wol ging. Nog even stoeien op de judo mat met papa, maar daarna moest ook Suus eraan geloven. Welterusten, slaap lekkerrr!!

Toen de foto’s klaar waren en ik ze in hun online gallery had ge-upload vroeg ik aan Sjoert en Marleen wat ze ervan vonden en hoe ze het hadden ervaren. “Dit is nou wat we voor ogen hadden. Gewoon…. lekker wij!” zei Marleen. “En het was ook gewoon super gezellig!”

Ik word hier ook zo blij van! Hoe leuk is het wanneer je een gezin blij kunt maken met een familie reportage van de dingen van alle dag? Want wat ze deden was iets wat ze wel vaker doen. Gewoon, lekker in het weekend naar buiten. Spelen, wandelen, vuurtje stoken. En zoals Marleen het zelf mooi verwoordde: “Je maakt daar dan wel een fotootje van, maar dat is het dan ook. Je hebt niet de tijd om uitgebreid te gaan fotograferen, omdat er steeds van alles gebeurt en je je kids in de gaten moet houden. Dan is het handig dat jij er bent en alles vast legt zoals het ook echt gegaan is. Niks is alsof. Zo blij met de foto’s en trots op ons gezin!”

Heel erg bedankt voor de leuke dag Sjoert, Marleen, Suus en Joep!! Het was super gezellig!

Liefs Carola.

PS: Wil je de foto’s in zwart wit zien? Dat kan hier :) Meer informatie over familie reportages vind je op deze pagina.

Bekijk hier de slideshow van Sjoert en Marleen. Enjoy :)

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42