hello!!

HAPPY WEDDING PHOTOGRAPHER | TRAVELER | FOODJUNKY

Geboren en getogen in een klein dorpje in Drenthe. Gestudeerd in Zwolle en sinds kort woonachtig in Rotterdam.

 

“Ik ben van oorsprong een trotse Noordeling en reis vanuit mijn thuisbasis Rotterdam overal naar toe! En wie ik verder ben? Mensen omschrijven mij als enthousiast, professioneel en prettig in de omgang.”

 

Mijn stijl is ongedwongen en echt. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, op een spontane en persoonlijke, vaak journalistieke manier. Een klik met elkaar hebben vind ik belangrijk, want je ziet het op de foto’s terug als je je ongemakkelijk voelt. Daarom leer ik jullie graag beter kennen. Sowieso hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek en daarna nog een vervolgafspraak om de puntjes op de i te zetten. Op de dag zelf fotografeer ik zo onopvallend mogelijk alle mooie, unieke momenten en tijdens de shoot probeer ik jullie op jullie gemak te stellen. Met af en toe een kleine aanwijzing en vooral heel veel plezier en door van elkaar te genieten, leg ik graag jullie liefde voor elkaar vast!

 

Wellicht heb ik al een beetje jullie interesse gewekt! Mocht je willen weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Check hieronder mijn beschikbaarheid voor 2020/2021!

 

 

what else...?

BEDRIJFS SHOOT | LOVE SHOOT | FAMILY SHOOT | PORTRET

Naast het maken van trouwreportages (wat ik echt fantastisch vind om te doen), vind ik het ook erg leuk om love shoots (engagement shoots) te fotograferen. Daar begint per slot van rekening een huwelijk mee! En misschien kan ik later, na een eventuele gezinsuitbreiding, jullie ook nog als gezin vastleggen, want een family shoot laten maken behoort ook tot één van de mogelijkheden.

Ook schiet ik regelmatig bedrijfsreportages en/of (zakelijke) portretten. Alle shoots hebben met elkaar gemeen dat ik naar jullie toe kom. Ik ben geen studiofotograaf en werk het liefst op locatie, maar kan, als dat nodig mocht zijn, altijd mijn mobile studio meenemen.

 

reizen

Als ik vrij ben, vind ik het heerlijk om te reizen. Lange tripjes, of korte, mijn camera gaat altijd mee. Soms als ik een destination wedding mag fotograferen, blijf ik wel eens een dag of twee langer op de plaats van bestemming. Dan vind ik het heerlijk om erop uit te trekken en mooie beelden te schieten. Als je het leuk vind om wat reisfotografie beelden van mij te bekijken, klik gerust op deze gallery!

Contact

info@carolapaas.nl

Adriaen van der Doeslaan 50a

3054 EG Rotterdam

beschikbaarheid

Mede door de Corona crisis zijn er veel bruiloften van 2020 naar 2021 verplaatst en is het extra druk. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum check dan hieronder mijn beschikbaarheid.