Alleen maar liefde!

Wat een dag! Alleen maar liefde! Afgelopen vrijdag mocht ik de trouwdag van Fiona en Marcel vastleggen en alles klopte! Heel veel zonneschijn, een fantastische locatie (De Paalkoepel in Haren aan het Paterswoldsemeer), heel veel leuke mensen en een stralend bruidspaar! Ik moest zo grinniken om Marcel de hele tijd, hij riep van af de first look tot aan laat in de avond maar steeds hoe zo’n fantastisch mooie vrouw hij wel niet had en hoe blij hij met haar was!

De First Look

De start van de dag was al heel relaxed bij B&B Lisa, waar Fiona had overnacht. Haar haar werd gedaan door vriendin Yvette en Joyce verzorgde voor iedereen de make-up (en zingen kan ze ook, echt wauw!) Ondertussen arriveerde Marcel in de loop van de ochtend ook bij de B&B om zich daar om te kleden. Als verassing had Fiona een fantastische oude porsche gehuurd, waarmee Marcel van Emmen naar Haren kon toeren. Super gaaf!

De first look was bij De Paalkoepel zelf. Marcel kwam aan met z’n mooie porsche. Hij heette alle gasten welkom, waarna iedereen een plekje onder de bomen kreeg toegewezen. Fiona kwam vanuit het steigertje van de B&B aangevaren met een bootje, al zwaaiend naar iedereen. Marcel stond met z’n rug naar het water toe, hij mocht niet kijken, totdat Fiona aan de arm van Sem, haar neefje, kwam aangelopen. Wat een mooie manier om zo de first look te doen!

De Ceremonie

De ceremonie was prachtig met hele mooie geloftes en duiven die werden opgelaten. Er werd gelachen en er waren tranen, en alles wat Karin (vriendin van Fiona) en Robert (ceremoniemeester en vriend van Marcel) mij over Fiona en Marcel hadden verteld, zag ik tijdens de ceremonie gebeuren. Zij kenden geen van beiden een stel wat zo verliefd op elkaar is al deze twee love birds! En dat straalde er ook vanaf!

Italiaans diner

Na de plechtigheid was er taart en werd er geproost. Als klap op de vuurpijl kon iedereen daarna in het bootje stappen om over het Paterwoldsemeer te varen. Het weer was er perfect voor! Wat ook gold voor het diner trouwens. Die setting had wel wat weg van een Italiaans diner; hele mooie lange tafels op het terras (prachtig aangekleed door Elze van Whatelze), met een ondergaande zon. Heerlijk dineren met een lekker muziekje van Joyce erbij, alles klopte gewoon!

Dancing the night away

Rond een uurtje of negen was de openingsdans en ik geloof dat de dansvloer daarna niet meer leeg is geweest. DJ Joep Verhaar wist de sfeer er goed in te brengen en halverwege de avond trad Davey van der Sluis op met een paar stevige Hollandse hits! Fiona heb ik alleen maar op de dansvloer gespot, van begin tot eind, tussen al die mooie gasten…. dancing the night away!

Voor mij was het een intensieve en super leuke dag! Ik heb net zo hard genoten als alle andere gasten, want voelde me ook echt te gast. De dag vloog voorbij! En tijdens het bewerken van deze preview… zag ik alleen maar liefde :)

Thomas, ik ben ook zeer benieuwd naar jullie clip, die wordt vast fantastisch!

de paalkoepel, trouwfotograaf rotterdam

 

 

 

 

 

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42