Carola paas

Mijn stijl is ongedwongen en echt. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, op een spontane en persoonlijke, vaak journalistieke manier. Een klik met elkaar hebben vind ik belangrijk, want je ziet het op de foto’s terug als je je ongemakkelijk voelt. Daarom leer ik jullie graag beter kennen. Sowieso hebben we een uitgebreid kennismakingsgesprek en daarna nog een vervolgafspraak om de puntjes op de i te zetten. Op de dag zelf fotografeer ik zo onopvallend mogelijk alle mooie, unieke momenten en tijdens de shoot probeer ik jullie op jullie gemak te stellen. Met af en toe een kleine aanwijzing en vooral heel veel plezier en door van elkaar te genieten, leg ik graag jullie liefde voor elkaar vast!

 

Wellicht heb ik al een beetje jullie interesse gewekt! Mocht je willen weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Stuur een mailtje en check hieronder mijn beschikbaarheid!

what else...?

BEDRIJFS FOTOGRAFIE | LOVE SHOOT | FAMILY FOTOGRAFIE | PORTRET

Naast het maken van trouwreportages (wat ik echt fantastisch vind om te doen), vind ik het ook erg leuk om love shoots (engagement shoots) te fotograferen. Daar begint per slot van rekening een huwelijk mee! En misschien kan ik later, na een eventuele gezinsuitbreiding, jullie ook nog als gezin vastleggen, want gezinsfotografie of A Day in the Life reportages behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Tevens maak ik regelmatig bedrijfsreportages en/of (zakelijke) portretten. Alle shoots hebben met elkaar gemeen dat ik naar jullie toe kom. Ik ben geen studiofotograaf en werk het liefst op locatie, maar kan, als dat nodig mocht zijn, altijd mijn mobile studio meenemen.

contact

reizen

Als ik vrij ben, vind ik het heerlijk om te reizen. Lange tripjes, of korte, mijn camera gaat altijd mee. Soms als ik een destination wedding mag fotograferen, blijf ik wel eens een dag of twee langer op de plaats van bestemming. Dan vind ik het heerlijk om erop uit te trekken en mooie beelden te schieten. Als je het leuk vind om wat reisfotografie beelden van mij te bekijken, klik gerust op deze gallery!

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42