Destination wedding Bjorn & Cheyenne

Wauw, wat weer een prachtige wedding via Wedding International!! Het was alweer een tijdje gelden, maar afgelopen weekend mocht ik weer samen met Kevin Bleumink op pad om de trouwdag van Bjorn en Cheyenne vast te leggen. Lucky me!!

Wanneer een bruidspaar ervoor kiest om in het buitenland te trouwen via Wedding International, is Kevin het aanspreekpunt. Hij is de weddingplanner die alles tot in de puntjes op de locatie in het buitenland (in dit geval Mallorca) regelt. Van de overnachtingen en de taxiritjes voor de gasten, tot aan de bloemen, de aankleding en de muziek. Ook voor de visagie en het haar heeft Kevin inmiddels op verschillende locaties op Mallorca en Ibiza zijn adresjes. Arian van Panhuizen gaat bijna altijd mee en is de vaste babs van WI. Ook heeft het bruidspaar de keuze uit een aantal fotografen, waar ik er ook eentje van ben!

Zodra voor mij bekend is dat dat ik met een bruidspaar mee naar het buitenland mag, plan ik een afspraak met ze in. Het is van beide zijden fijn om even kennis met elkaar te maken en om te zien of het ook klikt. Ook bespreken we, net als bij de bruidsparen die mij in Nederland boeken, alle wensen en ideetjes die er bij het bruidspaar leven. Tot aan de datum van vertrek houden we contact via de mail en eenmaal op het eiland aangekomen spreken we de dag voor dat het huwelijk plaats vind ook nog een keer op de trouwlocatie af.

De meeste locaties van Wedding International ken ik inmiddels al wel, maar deze, waar Bjorn en Cheyenne zouden gaan trouwen, was voor mij ook nieuw. Van te voren nog even afspreken was voor mij dus ook wel extra handig. En wat een prachtige plek!! Was opslag verliefd op deze locatie!

Bjorn en Cheyenne en de kleine Jayson, had ik inmiddels die donderdag ervoor al gespot. Vaak slaap ik in hetzelfde hotel als waar het bruidspaar en hun familie en vrienden ook verblijven. Het is eigenlijk wel heel handig, want hoe vaak gebeurt het wel niet dat je de avond ervoor samen met de hele ploeg gezellig een wijntje drinkt en over van alles en nog wat zit te kletsen. Je leert elkaar veel beter kennen en behalve het bruidspaar weet ook de rest van de familie wie de fotograaf dan is. Mensen ontspannen zich toch vaak wat gemakkelijker voor de camera als ze weten dat ik niet zo streng ben ;). Voor mij heeft zo’n avondje het voordeel dat ik de onderlinge familiebanden alvast wat beter weet. Wie zijn de ouders, de beste vrienden, broers, zussen enz.

Deze keer was het ook weer erg gezellig! Mijn redding was dat ik voor de volgende ochtend een racefiets had gehuurd en er dus vroeg uit moest, anders was ik vast tot laat bij deze ploeg spontane Rotterdammers blijven plakken!

Anders dan in Nederland begint de trouwdag op Ibiza of Mallorca vaak wat later. De ceremonie vind meestal zo rond een uurtje of vijf plaats, zodat je niet op het heetst van de dag de huwelijksvoltrekking hoeft te doen. Voor die tijd sta ik natuurlijk paraat om  de voorbereidingen van zowel de bruid als bruidegom vast te leggen. Na de ceremonie is er vaak de toost en/of taart, waarna het bruidspaar en ik nog even een uurtje op pad gaan voor de fotoshoot. Ook is het mogelijk voor de ceremonie een shoot te doen, of zelfs de day after, maar dat is een kwestie van overleg. Bjorn en Cheyenne kozen ervoor om na de toost even met z’n drieën op pad te gaan. Daarna kon er heerlijk gegeten worden, waarna iedereen lekker los ging op het feest.

Al met al vliegt zo’n dag dan voorbij en voor je het weet is het feest in volle gang en zit het er al weer op. Terug rijdend naar het hotel zit ik nog volop na te genieten van alle belevenissen. Wat heb ik toch een geweldige baan!! Was zelf weer heel nieuwsgierig naar de foto’s en ben de dag erna gelijk begonnen met de preview (het regende toch pijpestelen)…. met dit als resultaat!

Bjorn en Cheyenne, heel erg bedankt voor deze fantastische dag, ik heb er met volle teugen van genoten! Geniet van jullie preview en tot snel! XX

Credits:

Wedding planner – Kevin Bleumink (Wedding International)

LoactieLuxury Palace Mallorca

Jurk Cheyenne  – Honeymoonshop Rotterdam

Pak Bjorn en JaysonTailor Made Suits Rotterdam

RingenSteinberg ringen Rotterdam

Haar en Make-UpStephanie Day Palma de Mallorca

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

beschikbaarheid

Mede door de Corona crisis zijn er veel bruiloften van 2020 naar 2021 verplaatst en is het extra druk. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben, check hieronder mijn beschikbaarheid.