Edwin & Helma Bruidsfotografie

Het weekend voor Kerst mocht ik de bruiloft van Edwin & Helma vastleggen, de allerlaatste van dit jaar. Ze trouwden in het mooie Fort Lent, een eeuwenoud historisch verdedigingswerk gelegen in Nijmegen. Ik was nog nooit op deze locatie geweest en jammer genoeg lag het Fort in dichte mist verhuld toen ik aankwam, maar binnen was het echt prachtig!

De vriendinnen van Helma waren donderdagavond al gearriveerd en omdat ik er toch al was (had en hotelletje geboekt om vrijdagochtend op tijd te zijn), hadden we afgesproken dat ik die avond ook een aantal foto’s zou maken. Super gezellig was het en Beau, hun zoontje, vond het allemaal maar wat interessant. “Mam! Ik mag een wens doen!!” riep hij ineens toen hij tussen twee vriendinnen inzat. Siem lag ondertussen al lekker in bed.

De vrijdag begon al vroeg. Ze hadden besloten om de dagindeling iets aan te passen, omdat natuurlijk alles om vijf uur weer gesloten moest zijn. Ceremoniemeesters Anouk en Marchien hadden de planning daarom zoveel mogelijk naar voren geschoven en in plaats van een feest was er een fantastisch vijf gangen lunch/diner. Tussen elke gang door was er een mooie speech van familie of vrienden. Zichtbaar genoten Edwin en Helma van alle mooie, warme woorden!

Voorafgaand aan de lunch was er een prachtige ceremonie. Het bruidspaar straalde en ook Beau genoot van alles wat er gebeurde. Hij mocht de ringen brengen! Siem lag ondertussen lekker in de kinderwagen te slapen. Er werd menig traantje weggepinkt en zeker tijdens het nummer van Daniel Lohues “Hier kom ik weg” hield menigeen het niet droog, inclusief moi. Helma is namelijke een echte Drentse en zoals Edwin tijdens het uitspreken van zijn gelofte naar Hema zelf al zei: “Je kunt Helma wel uit Drenthe halen, maar Drenthe niet uit Helma!” ;)

Enjoy deze kleine preview van Edwin en Helma!

bruidsfotograaf, trouwfotograaf, carola paas fotografie

 

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42

contact