johan lubbers, no limits events

Wij hebben Carola gevraagd om tijdens Retropop, het huidige HELLO festival onderdeel te zijn van het fotografen team. Zij heeft hierbij bewezen over uitzonderlijke kwaliteiten te beschikken als fotografe en oog te hebben voor details en het momentum.

 

Marcel en Renee

Carola heeft onze bruiloft op Ibiza geschoten deze zomer. Van de intake, de lange dag zelf tot de nazorg, ze doet alles met veel professionaliteit en een niet aflatende glimlach.... en misschien wel net zo belangrijk, ze heeft oog voor detail en het totaalplaatje! Super bedankt!

 

Eric en Marije

Wij kijken met ongelofelijk veel plezier terug op de samenwerking met Carola. Ze heeft onze dag op een fantastische manier vastgelegd. Ze is een vrolijke vrouw, die op een prettige manier zorgt voor creatieve foto's

Jeroen + Kristel

Super blij met ik met deze recensie van dit lieve stel, Jeroen en Kristel! Vorig jaar (2019) mocht ik hun trouwdag vastleggen. Het was een fantastische dag! Tevens hadden ze van te voren ook nog een Love Shoot geboekt. Ben nog altijd heel blij met alle foto's! En dank aan Daan van Pure Films voor het maken van dit filmpje!

 

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42