marcel en renee

"Carola heeft onze bruiloft op ibiza geschoten deze zomer. Van de intake, de lange dag zelf tot de nazorg, ze doet alles met veel professionaliteit en een niet aflatende glimlach.... en misschien wel net zo belangrijk, ze heeft oog voor detail en het totaalplaatje! Super bedankt!"

henk en greta

"Carola heeft foto's gemaakt van onze bruiloft. Carola is een lieve collega waarvan we weten dat ze heel creatief is. Tijdens de trouwdag verliep het allemaal al heel relaxed en Carola dartelde om ons heen en maakte gedurende de dag foto's van de mooiste momenten. Iedere keer wanneer we nu de foto's terugkijken genieten we naast de kwaliteit ook van de creativiteit en het oog voor kleine details die Carola in de foto's heeft verwerkt. We zijn trots op ons album en we krijgen van een ieder die het album bekijkt de complimenten. Wij zijn trots en zuinig op Carola."

lennart en marloes

"Bij Carola voelde wij op ons gemak. We waren ontspannen tijdens met maken van de foto’s. Het klopt gewoon allemaal; mooi weer, de natuur, toevallig nog schapen op de heide en een fijne sfeer van grapjes maken en ontspannen zijn. Wat hebben wij genoten. Ze is creatief in foto’s maken en wij zijn erg tevreden met de foto’s! We kunnen niet wachten tot we het fotoboek krijgen."

Henk timmer, hello festival

"Heb Carola benaderd of zij foto's wilde maken voor destijds Retropop het tegenwoordige Hello Festival, en het antwoord was ja. Carola is begonnen voor ons festival in 2014 en niet meer weg te denken uit ons team. Ze kreeg als opdracht mee leg het festival vast qua sfeer, ik kan helaas geen foto's toevoegen hier maar de foto's die ik heb gezien zijn maar als geslaagd. Naast kundige fotografe is Carola zeer prettig in de omgang en alles is bespreekbaar.
Ik ben enorm vereerd dat wij zo'n topper aan boord hebben binnen ons Hello Team. Als mensen twijfels hebben over jou kunnen mogen ze mij benaderen."

johan lubbers, no limits events

"Wij hebben Carola gevraagd om tijdens de editie van Retropop2014 onderdeel te zijn van het fotografen team. Zij heeft hierbij bewezen over uitzonderlijke kwaliteiten te beschikken als fotografe en oog te hebben voor details en het momentum."

Eric en Marije

"Wij kijken met ongelofelijk veel plezier terug op de samenwerking met Carola. Ze heeft onze dag op een fantastische manier vastgelegd. Ze is een vrolijke vrouw, die op een prettige manier zorgt voor creatieve foto''s."

Contact

info@carolapaas.nl

Adriaen van der Doeslaan 50a

3054 EG Rotterdam

beschikbaarheid

Maanden als april mei, juni

en september zijn altijd snel vol!

Check hieronder mijn beschikbaarheid.