Erwin + Fredrieke

Eindelijk mocht ik donderdag weer aan de slag! Na de ergste Corona ellende (hopelijk) achter de rug te hebben stond ik te popelen om de dag van Erwin en Fredrieke in Erm vast te leggen. Ook zij waren super blij dat het eindelijk kon en mocht, want de bruiloft stond eerst in mei gepland en met wat kleine aanpassingen kon het feest nu op 30 juli gevierd worden. Het was echt fijn om weer aan het werk te zijn, voelde zelfs weer als ‘een beetje als normaal’, wat ook de moeder van de bruid opmerkte.

Het was een super relaxte dag, met prachtig weer. De feestlocatie was in de achtertuin van het bruidspaar zelf en met alleen het uitstapje naar het gemeentehuis van Sleen en de fotolocaties, kon iedereen gezellig blijven hangen en borrelen rondom de fantastisch versierde kapschuur. Het bruidspaar zelf genoot ook met volle teugen en al deed Fredrieke s’ ochtends zelf de bekentenis normaal gesproken een controlfreak te zijn, was daar op de dag zelf niks van te merken. Anyway, deze preview zegt denk ik wel genoeg van de sfeer van de dag 🙂 dus lekker genieten van deze foto’s!

Contact

info@carolapaas.nl

Adriaen van der Doeslaan 50a

3054 EG Rotterdam

beschikbaarheid

Mede door de Corona crisis zijn er veel bruiloften van 2020 naar 2021 verplaatst en is het extra druk. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum check dan hieronder mijn beschikbaarheid.