Familie shoot

Afgelopen december mocht ik de familie Naber fotograferen. Ze hadden een One Momentshoot geboekt met de hele familie. Locatie: op de boerderie bij opa en oma Naber :) Het hele gezin was tijdens de feestdagen van Canada tot aan Maleisië neergestreken in het mooie Nieuw Weerdinge. Redelijk uniek dus dat ze allemaal bij elkaar waren. Het perfecte moment om een familie shoot te boeken!

Rond de middag waren alle Nabertjes bij opa en oma gearriveerd. Eerst een lekkere kop koffie met koek, alvorens we naar buiten zouden gaan. Eenmaal buiten liep de tweeling liep rechtstreeks naar de paardjes, die moesten natuurlijk gevoerd worden. Daarna met opa en papa op de tractor. Heerlijk, gewoon in je kloffie buiten spelen! Het zonnetje scheen, maar fris was het wel. Hoe lekker is het dan om na de shoot met z’n allen een heerlijk uiensoeppie van oma te verorberen!

Super leuk was het om deze familie shoot te maken! Hieronder een aantal momenten van deze shoot, in het zwart wit. Lijkt het je leuk zelf zo’n shoot met je gezin te maken, kijk dan even om mijn familiepagina. Daarop vind je alle informatie die je nodig hebt!

familie fotografie, gezinsfotografie, gezinsfotograaf, familie fotograaf, fotograaf rotterdam,
familie fotografie, gezinsfotografie, familie fotograaf
Via mijn insta kun je mijn meest recentste opdrachten en projecten volgen.

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42