FET!!!

Altijd al beter willen fotograferen en op een ongedwongen manier de kneepjes van het vak – in één van de meest inspirerende omgevingen van Europa – leren? In samenwerking met Triptoscana organiseer ik een Foto Experience naar Toscane. FET! is een experience waarbij je niet alleen beter leert fotograferen, maar tegelijkertijd ook Toscane (door je lens) ontdekt. Ga met ons mee van 3 tot en met 7 april!

Samen met mij en onder begeleiding van Triptoscana ontdek je Toscane door je lens. In een kleine setting gaan we op pad en fotograferen we de omgeving en de mensen aan de hand van verschillende activiteiten, waaronder een wijnproeverij en een panorama trip in de Chianti streek. Of je nu net begint als fotograaf of al een tijdje aan het experimenteren bent, het doel is beter te leren fotograferen en je camera (manual) te beheersen. Eén op één geef ik je tips en tricks en samen bespreken we op een aantal vaste momenten onze mooiste foto’s.

Eten en drinken spelen in Italië een grote rol. Zijn de Italianen niet aan het eten, dan praten ze wel over eten! Tijdens ons verblijf in B&B Castello di Fonterutoli, onderweg en tussen de opdrachten door wordt er dan ook goed voor ons gezorgd!

Waarom Toscane?

Ik ben verliefd op Toscane! Toscane is inspirerend, zit boordevol historie, kunst, cultuur, architectuur en heeft een heerlijke keuken. Voorjaar of najaar, het licht is er altijd heel bijzonder en met haar wereldberoemde heuvels vol groene cipressen, olijfbomen en wijnranken blijft het een magisch en mooi landschap. Voeg daar de steden Florence, Siena, Pisa, San Gimignano, Lucca en Volterra nog eens aan toe je Foto Experience is compleet!

Ons verblijf

We verblijven in het prachtige Castello di Fonterutoli. De B&B ligt in het hart van de beroemde Chianti streek, in de buurt van de mooie Toscaanse steden Florence en Siena en bevindt zich in een authentiek middeleeuws dorpje, genaamd Fonterutoli. Verdeeld over enkele historische woningen bevinden zich 15 gezellige kamers, geïnspireerd op de kleuren van Chianti met vloeren van oud porselein, zichtbaar eiken balken, oude meubels van de Marchesi Mazzei en uitzicht op het Toscaanse platteland. Fonterutoli is een levendig klein plaatsje, gelegen aan de “Chiantigiana”, de belangrijkste weg die de Chianti streek doorkruist. Voor wie nog nooit in deze streek is geweest… het is magisch! Je bent, net als ik, op slag verliefd! Meer informatie en beeldmateriaal van de B&B kun je bekijken op de site van Triptoscana.

Dagprogramma

  • Dag 1: Aankomst en kennismaking met oa bespreking van ieders portfolio
  • Dag 2: Panoramaroute door Chianti
  • Dag 3: Bedrijfsfotografie, portret fotografie
  • Dag 4: Loveshoot
  • Dag 5: Gezamenlijke evaluatie en vertrek
  • De wijnproeverij wordt ingepland op dag 3 of 4. Eventuele kleine wijzigingen voorbehouden (bijv. wisseling van een activiteit op een andere dag ivm beschikbaarheid van het bedrijf).
  • Tussen de opdrachten door is er de mogelijkheid om onze foto’s te bespreken en eventueel te bewerken.

Wat mee te nemen

  • laptop
  • spiegelreflex met het liefst 2 lenzen (bijv. 70-200 en 24-70)

Kosten

De prijs is € 695,- p.p. voor 5 dagen op basis van een 2-persoonskamer.

Inclusief:

Supplementen:

  • 1-persoonskamer € 215,- p.p.

Vervoer

U kunt met eigen auto komen of per vliegtuig in combinatie met een huurauto ter plaatse. De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Pisa en Florence. Naar Pisa vliegt u vanaf Schiphol en Eindhoven. Van Schiphol kunt u ook vliegen naar het vliegveld van Florence. Voor het dagprogramma gebruiken deelnemers hun eigen auto.
Voor vragen en/of meer informatie over deze experience en de activiteiten, mail gerust naar info@carolapaas.nl.

Contact

info@carolapaas.nl

Ruinerbrink 218

7812 RN Emmen, Drenthe

The Netherlands

Check beschikbaarheid

Maanden als april mei, juni

en septeber zijn altijd snel vol!

Check hieronder mijn beschikbaarheid.