Gezinsfotografie

Op belangrijke momenten in het leven wordt de camera te voorschijn getoverd. Op verjaardagen, bij een huwelijk, diploma uitreikingen. Allemaal momenten om niet te vergeten. Foto's maken van de gang van alle dag hoort daar dikwijls niet bij... En juist die normale dingen in het leven zijn zo waardevol zijn om vast te leggen. Denk aan het voorlezen voor het slapen gaan, die dikke knuffels tussendoor. De snottebellen en bekers chocolademelk die omvallen. Samen hangen op de bank, het zeepbellen festijn onder de douche.... Of je huis nu op z'n kop staat of niet, jullie emoties; Ik leg ze vast zoals ze zijn in bijvoorbeeld een Day in the Life reportage .

Hoe werkt een day in the life shoot?

Voordat we een datum prikken, kom ik eerst langs voor een ontspannen kennismakingsgesprek. Dan kennen we elkaar alvast een beetje en kunnen jullie nog iets meer over jullie gezin vertellen en waarom jullie graag deze shoot willen.

 

Op de dag zelf beginnen we geleidelijk aan met het maken van foto's. Ik hobbel gewoon lekker met jullie mee en je zult merken dat je die camera na verloop van tijd niet meer zo spannend vindt.

 

Binnen een week ontvang je al een aantal geselecteerde beelden, zodat je je alvast kunt gaan verheugen op de rest ;) Na een aantal weken ontvangen jullie alle bewerkte foto's via jullie eigen persoonlijke online gallery. Tevens krijgen jullie een waardebon cadeau (afhankelijk van welk pakket jullie kiezen) om een mooi familie album of fine art prints te bestellen. Als jullie voor een album kiezen, kiezen we samen de foto's uit, zodat jullie er zeker van zijn dat het album precies zo wordt zoals jullie zelf graag willen. Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan kun je hier contact met mij opnemen.

 

 

“Dit is nou wat we voor ogen hadden. Gewoon…. lekker wij! Niks is alsof. We zijn zo blij met de foto’s en trots op ons gezin!”

 

Sjoert & Marleen

One moment

Naast A Day in A Life fotografie kun je er ook voor kiezen om een korte shoot van anderhalf uur te laten maken. Deze shoots zijn heel geschikt voor als je met je gezin of familie een leuke wandeling of andere korte activiteit gaat doen. Of wanneer je graag met je geliefde een loveshoot wilt laten maken bijvoorbeeld. Voor deze shoots hebben we telefonisch of online van te voren met elkaar contact en bespreken we waar we naar toe gaan om de foto's te maken en wat jullie graag willen. Na de shoot selecteren we samen de 10 mooiste foto's, welke jullie daarna digitaal ontvangen. Tevens ontvangen jullie een bon er waarde van €75,- om te besteden aan bijvoorbeeld een mooi luxe foto album of wall art. Tevens mag je de bon inwisselen voor extra digitale bestanden.

Familie Fotografie Cadeau

Geef een 'One Moment' familie shoot cadeau. Origineel en waardevol! Deze cadeaubon is ook te gebruiken voor een Love Shoot.

slideshow met muziek!

Kies je voor een hele- of een halve dag familie fotografie, dan krijg je een slideshow met de mooiste highlights uit jullie dag cadeau!

Wat kost een day in the life shoot?

Voor het fotograferen van familie shoots kunnen jullie kiezen uit vier pakketten. Zo bepaal je zelf hoe lang ik aanwezig ben ;)

a Day in the Life

Fotografie van opstaan tot naar bed gaan (10 tot 12 uur fotografie)

 

Bon ter waarde van 200,- alleen te besteden aan een luxe fotoalbum of wall art.

 

Een persoonlijke online gallery

 

+/- 80 zorgvuldig bewerkte foto's

 

Inclusief kennismakingsgesprek

 

Inclusief reistijd binnen Nederland

1495,-

Half a Day

Fotografie van opstaan tot in de middag of vanaf de middag tot het naar bed gaan (5 uur fotografie)

 

Bon ter waarde van 150,- alleen te besteden aan een luxe fotoalbum of wall art.

 

Een persoonlijke online gallery

 

+/- 60 zorgvuldig bewerkte foto's

 

Inclusief kennismakingsgesprek

 

Inclusief een uur reistijd vanaf postcode 3065SK

650,-

One moment

Fotografie van anderhalf uur lang

 

Een persoonlijke online gallery

 

10 zorgvuldig bewerkte foto's

 

Bon ter waarde van 75,- alleen te besteden aan een luxe fotoalbum of wall art.

 

Inclusief een online kennismakingsgesprek

 

Inclusief een uur reistijd vanaf postcode 3065SK

 

*De prijs van een One Moment shoot is gebaseerd op een groep van maximaal 4 personen.

• Extra digitale bestanden zijn altijd bij te bestellen voor € 15,- per bestand

• Extra volwassen persoon € 15,-

225,-

Specials

Fotografie op meerdere momenten in een jaar (25 uur fotografie)

 

Bon ter waarde van 250,- alleen te besteden aan een luxe fotoalbum of wall art.

 

Een persoonlijke online gallery

 

+/- 120 zorgvuldig bewerkte foto's

 

Inclusief kennismakingsgesprek

 

Inclusief reistijd binnen Nederland

2695,-

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42

contact