Gezinsfotografie

Op belangrijke momenten in het leven wordt de camera te voorschijn getoverd. Op verjaardagen, bij een huwelijk, diploma uitreikingen. Allemaal momenten om niet te vergeten. Foto's maken van de gang van alle dag hoort daar dikwijls niet bij... En juist die normale dingen in het leven zijn zo waardevol zijn om vast te leggen. Denk aan het voorlezen voor het slapen gaan, die dikke knuffels tussendoor. De snottebellen en bekers chocolademelk die omvallen. Samen hangen op de bank, het zeepbellen festijn onder de douche.... Of je huis nu op z'n kop staat of niet, jullie emoties; Ik leg ze vast zoals ze zijn in bijvoorbeeld een Day in the Life reportage .

Hoe werkt een day in the life shoot?

Voordat we een datum prikken om te fotograferen, hebben we eerst een uitgebreid gesprek met elkaar, maar ook met de andere betrokken familieleden/vrienden. Ik ben nieuwsgierig naar iedereen die met de shoot meedoet en waarom je deze mensen zo belangrijk vind, wat ze zo bijzonder maakt en wat je graag tijdens deze fotosessie wilt doen. Ook bespreken we wat je met de gemaakte foto's wilt doen en wat de kosten zijn. Wil je bijvoorbeeld een mooi album of een mooie, luxe wall-art voor aan de muur? Als we dit allemaal hebben besproken, plannen we de shoot datum in. Natuurlijk krijg je ook een aantal foto's digitaal om te kunnen gebruiken voor je socials bijvoorbeeld.

 

Op de dag zelf beginnen we geleidelijk aan met het maken van foto's. Ik hobbel lekker met jullie mee en je zult merken dat je die camera na verloop van tijd niet meer zo spannend vindt. Na de shoot selecteren we samen (meestal een paar dagen later) de foto's die jullie mooi vinden. Met deze foto's ontwerp ik een mooi tastbaar product, zoals een album, luxe wall-art of een mooie fotobox met fine-art prints. Natuurlijk zie je het product nog voordat ik het betsel, zodat jullie eventuele wijzigingen of wensen nog kunnen doorgeven. De cadeaubon die bij deze shoot hoort, kun je besteden aan het product dat je gekozen hebt. Pas als we alles hebben besproken en beslist, betaal je voor je product en ga ik met het bestelproces aan de slag!

 

Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden, dan kun je hier contact met mij opnemen.

 

 

“Dit is nou wat we voor ogen hadden. Gewoon…. lekker wij! Niks is alsof. We zijn zo blij met de foto’s en trots op ons gezin!”

 

Sjoert & Marleen

One moment

Naast A Day in A Life fotografie kun je er ook voor kiezen om een korte shoot van anderhalf uur te laten maken. Deze shoots zijn heel geschikt voor als je met je gezin of familie een leuke wandeling of andere korte activiteit gaat doen. Of wanneer je graag met je geliefde een loveshoot wilt laten maken bijvoorbeeld. Het plannen van een One Moment Shoot ziet er net zo uit als bij A Day In The Life. Eerst hebben we uitgebreid contact met elkaar om van alles te bespreken, zodat ik precies weet wat jullie belangrijk vinden en wat jullie graag willen. Als dan de shoot geweest is, selecteren we de 15 mooiste foto's en maken we samen iets tastbaars van jullie fotobeleving. Bij deze shoot hoort een bon er waarde van € 150,- zodat je die kunt besteden aan het product dat je graag wilt (luxe foto album, fotobox of wall art).

Familie Fotografie Cadeau

Geef een 'One Moment' familie shoot cadeau. Origineel en waardevol! Deze cadeaubon is ook te gebruiken voor een Love Shoot.

slideshow met muziek!

Bij elke shoot ontvang je een slideshow met de mooiste highlights uit jullie dag cadeau!

Wat kost een day in the life shoot?

Voor het fotograferen van familie shoots kunnen jullie kiezen uit vier pakketten. Zo bepaal je zelf hoe lang ik aanwezig ben ;) Om ervoor te zorgen dat de datum vast staat worden er reserveringskosten (opname kosten) berekend. Het totale bedrag wat je voor je fotobeleving betaald, hangt daarna af van het product dat je gekozen hebt.

Day in the Life

Maximaal 8 uur fotografie

 

Bon ter waarde van 250,- te besteden aan een luxe fotoalbum, fotobox of wall art.

 

50 zorgvuldig bewerkte foto's (digitaal)

 

Incl. kennismakingsgesprek

 

Opnamekosten:

500,-

Half a Day

Maximaal 4 uur fotografie

 

Bon ter waarde van 200,- te besteden aan een luxe fotoalbum, fotobox of wall art.

 

30 zorgvuldig bewerkte foto's (digitaal)

 

Incl. kennismakingsgesprek

 

Opnamekosten:

350,-

One moment

Fotografie van ongeveer anderhalf uur lang

 

10 zorgvuldig bewerkte foto's (digitaal)

 

Bon ter waarde van 75,- te besteden aan een luxe fotoalbum, fotobox of wall art.

 

Incl. kennismakingsgesprek

 

*Max. 4 volwassenen (Voor elke persoon extra vanaf 18 jaar wordt € 15,- extra in rekening gebracht

 

Opnamekosten:

200,-

Specials

Fotografie op meerdere momenten in een jaar (25 uur fotografie)

 

Bon ter waarde van 250,- te besteden aan een luxe fotoalbum, fotobox of wall art.

 

80 zorgvuldig bewerkte foto's (digitaal)

 

Incl. kennismakingsgesprek

 

Opnamekosten in overleg

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42