Half a Day in the Life

Vorig weekend mocht ik bij Sander en Merel uit Kralingen een “Half a Day in the Life” shoot maken. Ze zijn de kersverse ouders van Chester, een heerlijk vrolijk ventje van net 5 maanden oud en hun andere kind, zoals Merel het zelf zegt: Binkie, een gezellig, miauwende kater van 15.

Half a day in the life bij Sander en Merel in het weekend bestaat voornamelijk uit Chester veel knuffelen, flesjes geven, verschonen, slapen en weer flesjes geven, badderen en weer knuffelen. Tussendoor Binkie voeren met verse kipfilet, die ook knuffelen en lekker wandelen rond de Kralingse Plas waar je Opa Rene tegenkomt.

Ze wilden graag foto’s van alle dag, gewoon omdat je dat zelf niet zo snel maakt, behalve dan de vele kiekjes van Chester, tussendoor even snel gemaakt met je mobiel. En ik vind dit soort opdrachten heerlijk om te doen. Meegaan in de gang van alle dag, onverwachte, liefdevolle en grappige momenten vastleggen. Zo waardevol voor later!

Zie hieronder een aantal kiekjes van dit mooie, lieve gezin! Nieuwsgierig naar meer reportages? Hier kun je een aantal andere foto-verhalen bekijken.

gezinsfotografie, kralingen, a day in the life of, trouwfotograaf rotterdam
gezinsfotografie, trouwfotografie, trouwfotograaf rotterdam, rotterdam, a day in the life
half a day in the life of, gezinsfotografie, gezinsfotograaf, trouwfotograaf, rotterdam
gezinsfotograaf, a day in the life of, trouwfotograaf

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42