Henk & Greta

Afgelopen 4 mei mocht ik het huwelijk van  Henk en Greta vastleggen. Heel bijzonder, want ze zijn beide lieve collega’s van mij. Ik ken Henk al bijna 19 jaar en Greta nu ongeveer een jaar of 15. We hebben samen heel wat schoolkampen, werk- en projectweken en personeelsuitjes meegemaakt. Ontzettend veel lol gehad (nog steeds) en zeker 15 jaar geleden toen ik nog een volledige baan in het onderwijs had, deel je als collega’s best veel lief en leed met elkaar.

Mocht je nu denken dat ik in deze blog uit de doeken ga doen hoe deze twee El Positivo’s bij elkaar zijn gekomen, dan heb je het mis, want dat verhaal blijft binnen Terra muren 😉 Ik ga wel een sneakpeek van deze toppers geven en laten zien hoe enorm gezellig deze dag was. Lieve Henk en Greta en ook Myrthe, Eva, Jacco, Rick en Wicher…. Vond het ontzettend mooi om te zien hoe gek jullie allemaal met elkaar zijn. Als ik een aantal woorden op zou moeten noemen die goed bij jullie passen zijn dat oa: levensgenieters, twee-eenheid, behulpzaam, humor, ontzettend sociaal, warm en vooral heel liefdevol. Ik denk dat deze woorden wel in de foto’s tot hun recht komen 🙂  Geniet alvast van dit voorproefje, ik hoop dat iedereen ziet hoe bijzonder jullie zijn!

Dikke kus!

Jurk Greta – Bruidspaleis, Rotterdam

Pak Henk – Dierckxsens, Hoogeveen

Bloemen – Heeft Greta zelf gemaakt

Auto (busje) – Terra Emmen

Ringen – Zelf gemaakt bij Opleiding Goudsmeden Edelsmidse Elisa, Emmen

Ceremonie – Gemeentehuis in Sleen

Feestlocatie – Kampeerboerderij De Mepperdennen, Meppen

Muziek – HB Systems, Emmen

Zangers- Douwe Sterkenburgh & Dick Joustra en Robin Mink

Welom op mijn blog!

Welkom op mijn blog :) Hier kun je mijn meest recente blogposts en foto's bekijken. Ook kun je er inspiratie op doen voor je nog te plannen bruiloft of informatie vinden over eventuele leuke acties. Enjoy!

Friends will be Friends!

Klik hier voor een lijst van allerlei levarenciers die in de trouwbranche werkzaam zijn. Ik werk al jaren met ze samen. Ze zijn betrouwbaar en uniek!

Reizen

Ik hou van reizen! Lange reizen of korte tripjes, voor m'n werk of voor plezier, mijn camera gaat altijd mee! Hieronder vind je een selectie van mijn mooiste reisfoto's. leuk om inspiratie voor je vakantie op te doen misschien?!

Contact

info@carolapaas.nl

Ruinerbrink 218

7812 RN Emmen, Drenthe

The Netherlands

Check beschikbaarheid

Maanden als april mei, juni

en septeber zijn altijd snel vol!

Check hieronder mijn beschikbaarheid.