Naast het fotograferen van weddings behoren andere shoots ook tot de mogelijkheden, zoals love- of family shoots. Een mooi, sprekend portret voor op je socials behoort ook tot de mogelijkheden. Wat de prijzen zijn voor het maken van een business shoot en hoe dat in z'n werk gaat, vind je hier of vraag gelijk een offerte aan. Ik fotografeer altijd op locatie en kom dus graag naar je toe!

 

(zakelijk) Portret

Vanaf € 95,-

 

3-5 portretten

in kleur en zwartwit

in hoge resolutie

 

Op zoek naar een mooi, sprekend portret (niet te statisch, al dan niet zakelijk) te gebruiken voor je social media? Of wil je gewoon een aantal mooie foto's van jezelf? Dat kan, ik kom graag naar je toe! In overleg kunnen we ook besluiten om op een andere, leuke passende locatie jouw portret te schieten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Alle andere informatie over een bedrijfs shoot vind je hier .

WEDDINGS

Vanaf €1385,-

 

kennismakingsgesprek + vervolg gesprek

6 uur fotografie

een luxe trouwalbum

luxe opbergbox

persoonlijke online gallery

alle bewerkte foto's in HR

incl. reiskosten

 

Elk bruidspaar en elke wedding is uniek! Daarom werk ik met verschillende pakketten.Van 6 uur fotografie (Small) tot aan 15 uur fotografie (XL). Het kleinste pakket heeft een vanaf prijs van € 1385,-. Dit is een all-in prijs, er komen achteraf geen extra kosten bij.

 

Willen jullie meer dan 6 uur fotografie of hebben jullie andere wensen en/of vragen? Graag plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in. Daarin kunnen we van alles bespreken en kan ik tips en adviezen geven. Ook kunnen jullie allerlei voorbeeld albums bekijken. Aan de hand van het gesprek maak ik een passende offerte. Een second shooter behoort ook tot één van de mogelijkheden.

Foto Shoot

€225,-

 

1-2 personen

minimaal 20 foto's

persoonlijke online gallery

foto's in HR geleverd

tot 4 personen € 245,-

elke extra persoon € 15,-

 

Een foto shoot kan een love- of een familyshoot zijn. Ook is het mogelijk om een (dag)deel bij jullie thuis te fotograferen. Storytelling wordt steeds meer gedaan en legt jullie alledaagse momenten vast zoals ze zijn. Het opstaan, ontbijt, een wandeling... Ook is het mogelijk een gestylde shoot doen, waarbij we make-up, haar en locatie naar onze hand zetten. Daar zijn wel andere kosten aan verbonden die we in overleg kunnen bespreken.

 

Contact

info@carolapaas.nl

Ruinerbrink 218

7812 RN Emmen, Drenthe

The Netherlands

beschikbaarheid

Maanden als april mei, juni

en september zijn altijd snel vol!

Check hieronder mijn beschikbaarheid.