Jan en Jenny

De preview van Jan en Jenny! Vorige week stapten zij in het huwelijksbootje en mocht ik hun grote dag vastleggen. Samen met hun kinderen Ditte en Silvijn, vrienden en familie hadden we een super leuke en relaxte dag! Behalve de ceremonie, die in het gemeentehuis in Sleen was en de fotoshoot (in de bossen vlakbij Schoonoord), vertoefden we de hele dag bij Jan en Jenny achter in de tuin, waar ze de feesttent hadden neergezet. Super chill!!!

Geniet lekker van deze preview, voorlopig even de laatste, want heb vanaf volgende week drie weekjes vakantie! Daarna ben ik er weer met een wedding vanuit Toscane!! Nu al zin!!

Credits

Jurk Jenny – Bruidsmode Charina, Stadskanaal

Pak Jan – Roka, Groningen

 Jurk Ditte – River Island

Pak Silvijn – Van de Belt, De Wijk

Ringen – Juweliers Stijnis, Emmen

Bloemen – Elisha’s Bloemen, Borger

Catering – Jerrink, Hardenberg

Muziek – Condor Drive In, Jan Kootrstra

 

 

Welom op mijn blog!

Welkom op mijn blog :) Hier kun je mijn meest recente blogposts en foto's bekijken. Ook kun je er inspiratie op doen voor je nog te plannen bruiloft of informatie vinden over eventuele leuke acties. Enjoy!

Friends will be Friends!

Klik hier voor een lijst van allerlei levarenciers die in de trouwbranche werkzaam zijn. Ik werk al jaren met ze samen. Ze zijn betrouwbaar en uniek!

Reizen

Ik hou van reizen! Lange reizen of korte tripjes, voor m'n werk of voor plezier, mijn camera gaat altijd mee! Hieronder vind je een selectie van mijn mooiste reisfoto's. leuk om inspiratie voor je vakantie op te doen misschien?!

Contact

info@carolapaas.nl

Ruinerbrink 218

7812 RN Emmen, Drenthe

The Netherlands

Check beschikbaarheid

Maanden als april mei, juni

en septeber zijn altijd snel vol!

Check hieronder mijn beschikbaarheid.