Lizzie + Riccardo

Dit is er eentje om nooit te vergeten, deze fantastische Italiaanse wedding van Lizzie en Riccardo. Zij trouwden in Le marche, bij le Stonghe, werkelijk een sprookjes locatie. Het liefst zou ik er morgen weer naar terug gaan 😉 We waren er een heel weekend, van vrijdag tot en met maandag, met op zondag de wedding. De dag ervoor stond in het teken van kennis maken met alle gasten (er stond een gezellige pizza avond op het programma) en het voorbereiden van de dag zelf. Daar hebben Pascal van Bruiloft in Italie en Teja en Julius van Le Stonghe wel hun handen aan vol gehad, maar het resultaat mocht er dan ook echt zijn! Kijk hoe mooi alles was verlicht voor de Pizza avond! En ik had geluk met het licht van de lucht, dat kleurde echt heel mooi roze!

Zondag, de dag van de wedding was prachtig. Lizzie en Riccardo stonden te stralen! En alle gasten trouwens ook. De sfeer was echt heel gezellig en liefdevol, iedereen genoot van elkaar en natuurlijk van het bruidspaar, van het mooie weer, het lekkere eten en de locatie. De ceremonie was met een lach en een traan (laat dat maar aan Ria over) en het tijdens feest s’avonds was iedereen niet van de dansvloer af te slaan met als klap op de vuurpijl… fantastisch vuurwerk!

Voor mij was dit ook de laatste bruiloft van het seizoen, ik had het niet beter af kunnen sluiten! En nu thuis alle reportages afwerken… best een klus, maar wel erg leuk… want wat heb ik een fantastisch jaar met super toffe bruidsparen gehad!

Lieve Lizzie en Riccardo, dank jullie wel dat ik mee mocht! Heb echt zitten nagenieten bij de nabewerking van deze preview en hoop dat jullie dat ook doen! Enjoy en veel liefs!

x Carola.

Credits

Jurk Lizzie – Assepoester Arnhem

Pak Ricardo – Hugo Boss Den Haag

Jurken Jolie en Annabelle – Honneloeloe Leiden

Videograven – Beau Rodewijk van Wrap Video Produktie Nieuw Vennep

Weddingplanner – Pascal Immers van Bruiloft in Italie Waddixveen

Trouwambtenaar – Ria Andrea van Ja, Ik wil Ria

Locatie – Le Stonghe Fossombrone, Italië

Verlichting – Allexis Events

DJ – Betty DJ Staff

Vuurwerk – Breena Fireworks Eventi

 

 

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42