Lucas + Frederique

“Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like on
A-Jupiter and Mars
In other words, hold my hand
In other words, baby, kiss me…”

Super veel zin had ik in deze beach wedding van Lucas en Frederique! Twee jaar geleden kwam ik met ze in contact via Frederique’s moeder, die destijds op de bruiloft van Lizzie en Riccardo was. Zij trouwden in 2019 in Italie (ook een fantastische bruiloft by the way!). L+F zouden in Spanje gaan trouwen, maar helaas….. Covid…..(hang de vlag uit op het moment als we met z’n allen alle maatregelen weer los kunnen laten, maar de geldt voor iedereen denk ik). Gelukkig doet ons eigen Hollandse strand niet onder voor de Spaanse Costa del Sol! Inclusief mooie Hollandse luchten, een flinke bries, een lekker zonnetje en een fantastische trouwlocatie, Clubzand in Castricum aan Zee, was deze bruiloft heerlijk! Ook super fijn dat we weer met z’n allen op deze manier kunnen genieten!

Dat iedereen er zin in had, inclusief bruidspaar, was ook wel te zien aan alle gasten. Iedereen zag er fantastisch uit en er was niet één gast die ik de hele dag niet niet heb zien genieten! Voor mij heerlijk om te fotograferen: Een super mooi bruidspaar, veel lieve, gezellige gasten en een top-trouwlocatie!

Hopelijk heb ik die fijne sfeer goed vast weten te leggen :) Zie hieronder het resultaat! Een preview van de bruiloft van Lucas en Frederique! Dank jullie wel voor deze fantastische dag!

Enjoy watching! xx

 

 

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42

contact