R + M

Het beloofde een prachtige, maar wel wat regenachtige dag te worden vrijdag 6 sept. Dus hadden R en M hun fotolocatie aan het weerbericht aangepast (wat ik stiekem helemaal niet erg vond;), want ik had nog nooit een shoot gedaan in de Suiker Fabriek in Groningen. Gelukkig bleek het achteraf nog reuze mee te vallen met de regen en hadden we alleen aan het eind van de de onze paraplu’s nodig.

Na de shoot verzamelden vrienden en familie zich bij Het Rietland waar er geborreld en gegeten werd, om daarna gezamenlijk naar de Stephanus Kerk te vertrekken voor de ceremonie, die s’avond plaats vond. Het was een heerlijke dag, er werd enorm veel gelachen. R en M hadden ervoor gekozen om tijdens de ceremonie het woord te laten doen door vrienden en familie en zelf ook de geloftes naar elkaar uit te spreken. Zo mooi, het maakt dat moment nog specialer en persoonlijker, vind ik.

Lieve R en M, twee hele mooie mensen met een schat van een dochter en heel veel lieve vrienden en familie… Het was te zien op alle foto’s dat jullie met volle teugen hebben genoten! Bij deze jullie preview, enjoy! 🙂

Credits

Jurk – Xsasa Bruidsmode Groningen

Pak en Schoenen – Heeren van Rinsma Gorredijk

Bloemen – Bloematelier in de Roos Groningen

Ringen – Siebel Juwelier Groningen

Muziek – Live tijdens de ceremonie Mark Dontje en ’s avonds de band Groove Department

Fotolocatie – De Suikerfabriek Groningen

Feestlocatie – Het Rietland Zuidwolde

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42