Retropop 2018

Alweer meer dan een week geleden, maar nog kakelvers in het geheugen, Retropop 2018! Dit jaar twee dagen lang en voor mij de vijfde keer alweer! Samen met de harde kern (Bob en Ries) werd ons team dit jaar aangevuld met Marja en Lute (vorig jaar ook al van de partij) en twee de nieuwkomers Theo en Robin. Met zeven man sterk en een mooie taakverdeling voor een ieder, liet Henk (Henk Timmer) ons weer als loslopend wild op het terrein los om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Ik vond het weer geweldig! Persoonlijk vond ik de bands op de kleinere podia echt erg goed dit jaar (Daredevils, Fischer-Z enz). Er waren natuurlijk nog meer fantastische optredens zoals Waylon, Uriah Heep en Chi Coltrane, maar jammergenoeg kon ik me niet opsplitsen 😉 De sfeer was ook fantastisch en weer hadden we geluk met het mooie weer. De extra dag hakte er bij mij wel in die zondag erna, dan kun je mij wel bij elkaar vegen, maar heb het er graag voor over!! Bovendien hadden we het als team super gezellig! Ben ook zeer benieuwd naar de mooie plaatjes van mijn collega’s, want heb in onze groepsapp al heel veel moois voorbij zien komen! Hieronder volgt een kleine selectie van mijn favoriete plaatjes en sfeerbeelden. Hopelijk zijn ze het bekijken waard!

Tot volgend jaar, Retropop 2019!

 

PS: Alle foto’s van Retropop kun je bekijken via deze link!

 

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

beschikbaarheid

Mede door de Corona crisis zijn er veel bruiloften van 2020 naar 2021 verplaatst en is het extra druk. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben, check hieronder mijn beschikbaarheid.