Rick en Lusanne

Afgelopen donderdag mocht ik de mocht ik de huwelijksdag van Rick en Lusanne vastleggen. Via weddingplanner Maria van Tuinen (Woesh!) kwam ik in contact met deze twee tortelduiven.

De dag verliep super! Voor de first look had Rick een Ford Mustang geregeld, ge-wel-di-ge auto!! Lusanne wilde heel graag met een hele mooie koets haar entree maken. En zo stond er na onze fotoshoot dus ook een hele prachtige koets klaar om Rick en Lusanne naar de trouwlocatie te vervoeren. De ceremonie was prachtig! In de tuin, onder de bomen bij Bilderberg Landgoed Lauswolt, gaven ze elkaar het ja-woord.

Lieve Rick en Lusanne, bij deze alvast een kleine preview. Ik hoop dat jullie op deze manier nog weer een beetje kunnen nagenieten van jullie bijzondere dag!

Contact

info@carolapaas.nl

Ruinerbrink 218

7812 RN Emmen, Drenthe

The Netherlands

Check beschikbaarheid

Maanden als april mei, juni

en septeber zijn altijd snel vol!

Check hieronder mijn beschikbaarheid.