Robert en Anita

Nog nooit heb ik zo gelachen tijdens het nabewerken van de preview selectie… De lol spat er vanaf, wat een gaaf stel! Hele goeie combinatie deze prachtige, Groningse dame en haar rasechte Amsterdammer. Robert en Anita, wat heb ik genoten, dank jullie wel! De dag vloog voorbij en onze shoot ging als vanzelf. Bedankt ook Baukje en Michel voor alle hulp en gezelligheid!

Enjoy the Love & Fun!!!

 

Credits

Jurk Anita – Xsasa Bruidsmode Groningen

Pak Robert – Ongers Herenmode Weesp

Trouwlocatie – De Coendersborg Groningen

Trouwambtenaar – Calista van Haastert Groningen

Muziek – United Visions De Punt

Danslessen bij – Ricardo Mulder Groningen

Catering – S’Amuse Groningen

Trouwauto – Dreambus Drachten

Nagels Anita – Nagelstudio Niny’s Nails Groningen

Haar en Make-Up – Charming

Koffie – Toffe Koffie Meedhuizen

 

 

Welom op mijn blog!

Welkom op mijn blog :) Hier kun je mijn meest recente blogposts en foto's bekijken. Ook kun je er inspiratie op doen voor je nog te plannen bruiloft of informatie vinden over eventuele leuke acties. Enjoy!

Friends will be Friends!

Klik hier voor een lijst van allerlei levarenciers die in de trouwbranche werkzaam zijn. Ik werk al jaren met ze samen. Ze zijn betrouwbaar en uniek!

Reizen

Ik hou van reizen! Lange reizen of korte tripjes, voor m'n werk of voor plezier, mijn camera gaat altijd mee! Hieronder vind je een selectie van mijn mooiste reisfoto's. leuk om inspiratie voor je vakantie op te doen misschien?!

Contact

info@carolapaas.nl

Ruinerbrink 218

7812 RN Emmen, Drenthe

The Netherlands

Check beschikbaarheid

Maanden als april mei, juni

en septeber zijn altijd snel vol!

Check hieronder mijn beschikbaarheid.