Ruud + Manon

Vijf juli jongstleden mocht ik weer een fantastische dag vastleggen! Manon en Ruud trouwden op Plan Schoonhoven in Hollandscheveld. Een prachtige buitenlocatie dicht bij mij in de buurt, maar waarvan ik nog nooit gehoord had. Zo zie je maar weer, ik ken nog lang niet alle locaties 😉

Manon en Ruud… een super gezellig, relaxed en nuchter stel. “Moet ik nog heen en weer rijden s’ ochtends tussen jou en Ruud?”, vroeg ik. “Nee hoor, wat een onzin, dat gescheiden aankleden, doen we gewoon samen bij ons thuis!”, zei Manon. En waarom ook eigenlijk niet? Trouwauto en bloemen deden ze ook niet aan, wel een bakfiets! Belangrijkste vonden Manon en Ruud, niet de etiquettes, maar dat het een dag werd precies zoals ze die zelf voor ogen hadden met al hun vrienden en familie… en een fotoshoot op NAM laarzen bij een NAM locatie hoorde daar ook bij. En wat nou hoge hakken? Gympies is net zo leuk en lekker makkelijk, “want zo ben ik helemaal niet” zei Manon.

De sneak peek is klaar! Geniet van de lol, de vrolijkheid en liefde die van dit stel afstraalt!

Credits

Jurk Manon – Xsasa Groningen

Pak Ruud – Van Uffelen Emmen

Ringen – Juwelier Kremer Emmen

Gympies – Amigo Emmen

Ceremonie en feestlocatie – Plan Schoonhoven Hollandscheveld

Contact

info@carolapaas.nl

Adriaen van der Doeslaan 50a

3054 EG Rotterdam

beschikbaarheid

Mede door de Corona crisis zijn er veel bruiloften van 2020 naar 2021 verplaatst en is het extra druk. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum check dan hieronder mijn beschikbaarheid.