Tico & Alida

Tico & Alida….. Op bijna elke foto knalt het er vanaf! Wat was het een topdag afgelopen zaterdag! Allebei waren ze best zenuwachtig, maar wat was het mooi en lief om te zien hoe ze van te voren afzonderlijk van elkaar allerlei kleine verrassingen bedachten en alles perfect wilden voor bereiden. Ze zagen er echt prachtig, maar bovendien heel erg stralend uit!

Wat deze dag voor mij extra speciaal maakte, is dat Tico & Alida de eerste vrienden uit onze eigen vriendengroep zijn die gingen trouwen. Eigenlijk was iedereen wel wat zenuwachtig, hahaha! Het was super leuk om te zien hoe veel zin iedereen in deze dag had en hoe mooi ze er allemaal uit zagen!

Alle gasten druppelden zo rond een uurtje of 19.00 binnen en toen iedereen voorzien was van een lekkere cocktail kon de ceremonie rond half acht beginnen. Tico & Alida hadden elkaar voor de ceremonie nog niet gezien, dus extra spannend hoe de reacties zouden zijn! Het is zo  mooi om op die manier de First Look te doen!  Na de ceremonie was er taart en champagne en rond een uurtje of negen verplaatste het feest zich van Limbo naar Thijs&Co, de eigen zaak van het pasgetrouwde stel! Ik besef me dat deze tekst wel heel erg beknopt is, want er gebeurde zo ontzettend veel moois op deze dag! Het lukt me dan ook beter om dat via de foto’s te laten zien denk ik, want die zeggen genoeg!

Wat we nog wel tegoed hebben is de Wedding Shoot, die gaan we samen nog inplannen (ook wel The Day After shoot genoemd). Dat is ook wel erg fijn hoor, nog een keer je jurk en pak aan en dan lekker relaxed de hele shoot op een mooie, zelfgekozen locatie maken. Met die geweldige Ibiza jurk van Alida heb ik wel een leuke spot in gedachten 😉

Maar eerst de foto’s van de ceremonie en het feest! Lieve Tico & Alida, geniet er lekker van! Ik hoop dat jullie er met net zo’n glimlach naar kijken als ik had tijdens het bewerken 🙂 Bedankt en een hele dikke kus!

Liefs Carola.

Jurk Alida – Grace Loves Lace

Pak en schoenen Tico – Suit Supply

Schoenen Alida – Alaïa

Ringen en armbanden – Stijnis Juweliers

Zonnebril Tico – Innovatiek, Tom Davies

Tattoo’s – Joost Kersaan

Haar – Het Hoofdkwartier, Linda Heijnen

Make-up – ICI Paris, Miranda van den Akkerboom

Taart – De Zoetige Taart

BABS – Jochem Weggemans

DJ – DJ Wout

Pianist – Alexander Broussard

Trouwlocatie – Limbo

Feestlocatie – Thijs & Co

Fotografie – Carola Paas

 

 

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42