Trouwen op Mallorca!

Wat een dag, wat een locatie! Afgelopen weekend mocht ik de bruiloft van Dave en Pamela vastleggen, zij gingen trouwen op Mallorca. Eindelijk was het zover en iedereen had er ontzettend veel zin in! Na twee jaar wachten mochten ze op toplocatie Maricel volmondig JA! tegen elkaar zeggen, temidden van alle familie en vrienden die ook mee waren gereisd. Iedereen was zichtbaar onder de indruk van het mooie bruidspaar en de locatie. Het was op en top genieten, de hele dag!

Heerlijk was het om weer een bruiloft op Mallorca te schieten! De laatste bruiloft in het buitenland was alweer meer dan twee jaar geleden, in Italië. Gelukkig staat de volgende alweer op de agenda, Ibiza eind september, ook weer super leuk! Zo blij dat ik weer volle bak aan de slag mag/kan! Dan besef ik maar weer al te goed wat een leuke job ik toch heb ;)

Speciale dank aan Kevin Bleumink van Wedding International. Zo leuk dat ik weer mee mocht! Lijkt het jullie ook leuk om te trouwen op Mallorca? Neem gerust contact op met Kevin. Hij kan jullie verder helpen.

En Dave en Pamela natuurlijk! Ook heel erg bedankt voor jullie vertrouwen! Ik heb net zo hard genoten als de rest van jullie gasten! Voor nu geniet van de trouwfoto’s van jullie mooie, lieve gezin en over een poosje is de hele reportage klaar :)

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42