Wat leuk! Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! De voorbereidingen van jullie nieuwe avontuur gaan van start en voordat je het weet is het zover! Geniet van jullie speurtocht naar de juiste trouwleveranciers en kom lekker in de stemming!

welke trouwfotograaf?

Bij mij ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar ongedwongen en echt. Ik leg de momenten vast zoals ze zijn, op een spontane en persoonlijke, journalistieke manier. Op de dag zelf fotografeer ik zo onopvallend mogelijk alle mooie, unieke momenten en tijdens de wedding shoot stel ik jullie op jullie gemak. Met af en toe een kleine aanwijzing en vooral heel veel plezier en door van elkaar te genieten, leg ik graag jullie liefde voor elkaar vast!

 

Elke bruiloft is weer anders! En elk bruidspaar ook. Dat geldt ook voor de fotograaf. Daarom is het belangrijk een fotograaf te kiezen die qua stijl en persoon goed bij jullie past. Veel fotografen plannen daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek ik. Net zoals ik :)

Werkwijze

Stel je hebt mij gemaild om te vragen of ik jullie huwelijk kan fotograferen. Hoe gaat het daarna dan in z'n werk? Daarna gaan we bellen en plannen we een vrijblijvend gesprek in. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en tijdens zo'n gesprek leg ik ook mijn werkwijze uit en laat ik een aantal producten zien, zodat jullie alles zelf kunnen voelen, ruiken en beoordelen :) Na het eerste gesprek hebben jullie twee weken de tijd om er over na te denken en als jullie eruit zijn en voor mij zouden kiezen, vullen we samen het reserveringsformulier in en begint de rest van het traject. Tot jullie trouwdatum is aangebroken houden we nauw contact met elkaar en ook wil ik graag jullie ouders, ceremoniemeesters, besties enz spreken, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben naar de verhalen en meningen van iedereen. Door dit te doen weet ik nog beter wat en wie er belangrijk is op jullie dag, zodat ik dat nog bewuster vast kan leggen. Een week voor jullie trouwdag spreken we nog even af om het draaiboek te bespreken. Vaak kan dit telefonisch of via Zoom of Teams, maar nog een keer life afspreken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat kost een trouwfotograaf?

Voor het fotograferen van een trouwreportage kunnen jullie kiezen uit vier pakketten. Zo bepalen jullie zelf hoe lang ik aanwezig ben en welk album jullie mooi vinden. Bij elk pakket zit een album, alleen de grootte varieert naar gelang de grootte van het gekozen pakket. Het Extra Large pakket is het meest exclusieve pakket. Daarmee heb je het luxte, uitgebreide pakket met alles erop en eraan, inclusief een Love Shoot! De reiskosten (binnen Nederland) en het kennismakingsgesprek zijn altijd inclusief.

All-In

Al mijn pakketten zijn all-in. Dat betekend dat er achteraf niks bij de prijs van het pakket dat jullie gekozen hebben op komt. What you see is what you get ;)

Wel vraag ik, om voor het kennismakingsgesprek ergens in het midden van het land af te spreken, mocht ik niet bij jullie naast de deur wonen. Natuurlijk zijn jullie ook altijd welkom bij mij thuis! Alle prijzen zijn inclusief 9% btw. Deze prijzen zijn van toepassing in 2024/25.

Ook is het mogelijk om achteraf extra mini- of ouderalbums bij te bestellen of meerdere pagina's in je album te laten plaatsen. De kosten daarvan zijn altijd achteraf en in overleg.

small

Maximaal 6 uur fotografie

 

Een preview van rond de 20 foto's binnen een week

 

Inclusief een digitaal album van 20x15 of 20x20 met 32 pagina's

 

Minimaal 250 bewerkte foto's in een persoonlijke online galerij

 

Optioneel

• extra uren (€ 95,- per uur)

• een love shoot (€ 200,-)

1695,-

medium

Maximaal 8 uur fotografie

 

Een preview van rond de 25 foto's binnen een week

 

Inclusief een digitaal album van 25x25 met 36 pagina's

 

Een luxe opbergbox voor je album

 

Minimaal 300 bewerkte foto's in een persoonlijke online galerij

 

Optioneel

• extra uren (€ 95,- per uur)

• een love shoot (€ 200,-)

• een second shooter (€ 75,- per uur bij minimaal 5 uur).

2150,-

large

Maximaal 10 uur fotografie

 

Een extra grote preview van rond de 30 foto's binnen een week

 

Inclusief een digitaal album van 30x30 of 35x25 met 40 pagina's

 

Een luxe opbergbox voor je album

 

Minimaal 350 bewerkte foto's in een persoonlijke online galerij

 

Optioneel

• extra uren (€ 95,- per uur)

• een love shoot (€ 200,-)

• een second shooter (€ 75,- per uur bij minimaal 5 uur).

• één minialbum van 20x15 voor € 225,- ipv € 275,-

2395,-

x-large

14 uur fotografie

 

Inclusief een love shoot

 

Een extra grote preview van rond de 35 foto's binnen een week

 

Inclusief een digitaal album van 40x30 met 44 pagina's

 

Een luxe opbergbox voor je album

 

Minimaal 400 bewerkte foto's in een persoonlijke online galerij

 

Optioneel

• extra uren (€ 95,- per uur)

• een second shooter (€ 75,- per uur bij minimaal 6 uur).

• één minialbum van 20x15 voor € 225,- ipv € 275,-

 

*Wil je geen love shoot? Dan zijn de kosten voor dit XL pakket € 2595,-

2695,-

Download hier mijn pdf prijslijst .

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42