Vrienden van...

LEVERANCIERS | INSPIRATIE | LOCATIES EN MEER...

Een voordeel van al jaren lang in het vak zitten is dat je ondertussen een heel netwerk hebt opgebouwd van andere ondernemers in de trouwbranche waar je graag mee samenwerkt. We helpen elkaar waar we kunnen en ik werk dan ook graag met deze leveranciers samen. Ben je nog op zoek naar een locatie, een videograaf, een bloemist, iemand voor je haar en make-up of iets anders om je trouwdag compleet te maken, wie weet staat hier je match tussen!

Videograaf

Daan en Rianne van Pure Films maken fantastische trouwfilms! Puur, omdat ze werken met emoties en Puur, omdat ze werken met mensen. Ik vind hun films echt geweldig!

...Haar, make-up taart, bloemen...

Babs

Super belangrijk is de Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) op jullie trouwdag. Iemand die de tijd neemt om van jullie verhaal een mooie, persoonlijke speech te maken, vaak met een lach en een traan. Dit zijn echte toppers, Kim de Vries Ria Andrea en Jochem Weggemans. Zij staan garant voor een mooie, persoonlijke en warme toespraak met humor!

Destionation wedding planners

Voor wie op Ibiza, Mallorca Wedding International of in Italië Bruiloft in Italie wil trouwen zijn deze twee wedding planners een pré om even te checken. Zij kunnen je helpen alles te regelen in het buitenland. Van hair en make-up tot aan het bruidsboeket, van locatie tot aan het diner, videograaf en/of fotograaf, zij hebben de juiste connecties!

 

Vincent en Osvaldo van Triptoscana zijn geen weddingplanners, maar kunnen jullie wellicht van dienst zijn als het gaat om locaties in Toscane. Wil je bijvoorbeeld een mooie plek om te trouwen of een mooie Casa om jullie mee gereisde familie en vrienden in onder te brengen, zij zijn de Toscane Experts!!

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

beschikbaarheid

Door de Corona crisis zijn er veel bruiloften van 2021 naar 2022 verplaatst en is het extra druk. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben, check hieronder mijn beschikbaarheid.