Als bruidsfotograaf krijg ik vaak allerlei vragen over bepaalde zaken. "Hoe zit dat ook alweer met die corsages? Moeten die links of rechts of naar beneden wijzen....?" Of "Waar zit de bruid? Links of rechts van de bruidegom?" "Hoe moet ik in hemelsnaam naar het toilet met zo'n jurk?" En.... "Moeten we voor jou ook nog iets te eten regelen?" Nou heel graag! ;) Voor al die vragen en andere weetjes heb ik een klein Wist-u-dat-rubriekje gemaakt, in de vorm van hele korte videootjes. Door ervaring weet ik wel het een en ander te vertellen, maar wat ik vooral belangrijk vind is: Doe vooral waar jullie je prettig bij voelen! Wil je je aan de etiquettes houden? Heel erg mooi! Ben je niet zo van de etiquettes en laat je ze los, dan ook zal je trouwdag prachtig zijn! Hopelijk vind je antwoorden op sommige vragen die je hebt. Zo niet, vraag het me gerust!

Contact

info@carolapaas.nl

's Gravenweg 790

3065 SK Rotterdam

06 34 77 65 42